Lær Forretningsdrevet HR og bliv en stærkere HR bidragsyder til virksomhedens forretning via tæt og resultatskabende dialog med top- og linjeledelse.

.

HER ER FIRE ONLINE HR KURSER, DER GI'R DIG STØRRE GENNEMSLAGSKRAFT OG REDSKABER TIL AT FÅ BEDRE FAT I SAMMENHÆNGEN MELLEM HR INDSATSER OG FORRETNINGENS BEHOV.  

.

Hvad er Forretningsdrevet HR?

Forretningsdrevet HR er en tilgang til HR arbejdet, hvor du tager afsæt i virksomhedens behov og aktuelle situation, i dit samspil med organisationen og i din måde at levere HR løsningen på.

Med Forretningsdrevet HR sikrer du endvidere, at HR løsningen har den ønskede effekt med positiv påvirkning af resultater for virksomhed og forretningsenhed.

Det lyder jo ikke så svært – og er det egentlig heller ikke, når man altså bare lige har fanget, hvordan man anvender nogle solide Forretningsdrevet HR greb.

.

Forretningsdrevet HR kan læres og praktiseres af alle dygtige HR professionelle,
som vel og mærke har viljen til at ville.

Jeg tror, du har viljen til at ville, når du er havnet her på siden.

Gitte Mandrup

Forretningsdrevet HR Rådgiver, Træner & Coach, siden 2007

  4 Online HR Kurser om Forretningsdrevet HR @ HRKURSUS.DK Gitte Mandrup  

Elementer i de fire online HR kurser

 • Perfekt Partnerskab for alle i HR, der vil tættere på forretningen

  Trin 1: Min bog, Perfekt Partnerskab, er blevet en populær HR håndbog i mange HR teams og på HR uddannelser. Jeg har indtalt bogen til dig, så du har 7 timers læring, du kan lytte til med opdaterede kommentarer, og stærkt suppleret med tilhørende artikler, materiale og øvelser til refleksion og implementering.

 • Grundlæggende Forretningsdrevet HR for alle i HR

  Trin 2: Her sætter vi fokus den nødvendige ændring i mindset og adfærd, hvis vi vil arbejde med Forretningsdrevet HR. I fem videoer fortæller om jeg om principper og læringspunkter. Du får konkrete greb lige til at implementere i din egen HR praksis. Vælger du dette online HR kursus, får du også adgang til trin 1.

 • Forretningsdrevet HR Partner & HR Udviklingskonsulent

  Trin 3: Dette kursus booster din forretningsevne og dit samspil med top- og linjeledelse. Via 12 videoer, artikler og materialer, får du redskaber til at arbejde målrettet med at optimere virksomhedens organisatoriske performance, som skal sikre forretningens resultater og fremdrift. Vælger du dette online HR kursus, får du også adgang til trin 1 og trin 2.

 • HR Chef for Forretningsdrevet HR Afdeling

  Trin 4: Som HR chef skal du sikre, at du og dit HR team er skarpe på drift og udvikling af HR porteføljen til at imødekomme virksomhedens forretningsmæssige udfordringer. Du får trin-for-trin processer til stærk positionering af HR som en Forretningsdrevet HR funktion og udvikling af et kompetent HR team. Vælger du dette online HR kursus, får du også adgang til trin 1, 2 og 3.

 • Gitte Mandrup er din online guide

  Jeg er Forretningsdrevet HR Rådgiver, Træner og Coach med 30 års erhvervserfaring som kvalitetschef på Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og TV2. Siden 2007 har jeg rådgivet HR Chefer og trænet 100-vis af HR professionelle i større private og offentlige virksomheder. Hvis du vil vide mere om min baggrund og hvad, jeg står for, kan du læse mere længere nede på siden.

 • Få fyldt din Forretningsdrevet HR Værktøjskasse

  Du får adgang til min solide Forretningsdrevet HR værktøjskasse med redskaber, som er testet via rådgivning og træning af HR professionelle i en række offentlige og private virksomheder. Du hører også om mine hudløse ærlige, personlige læringspunkter som HR ansvarlig – på godt og på ondt.

 • Bliv dygtigere i din HR rolle, når det passer dig.

  Hvor og hvornår du vil. På din computer. På din smartphone. På din tablet. På din yndlingsplads - hjemme, på arbejdet eller på farten. Du skal bare have internet adgang. Med et online HR kursus har du frihed til at lære, når det passer ind i dine øvrige planer. Uden at gå glib af andre vigtige opgaver eller gøremål.

 • Videoer med læring & instruktion

  På det Grundlæggende Forretningsdrevet HR kursus er der fem videoer, hvor jeg - hudløst ærlig og uden filter - giver observationer og læringspunkter - på godt og ondt - fra min Forretningsdrevet HR rejse videre til dig. I løbet af 12 videoer på kurset for HR Partner, får du masser af cases, læring, inspiration og instruktion i anvendelse af konkrete redskaber til din Forretningsdrevet HR værktøjskasse til at stå stærkere i virksomheden.

 • Lyt & Lær på farten

  Du kan downloade lydfiler - også fra videoerne - på din smartphone, så du kan lytte og lære, mens du er på farten. Og du kan lytte til Forretningsdrevet HR læring igen og igen. Når du lander ved din base igen, kan du let samle op på det, du har hørt med online adgang til supplerende materiale og arbejdsark lige til at downloade, så du kan samle dine refleksioner og videre handling. Alle downloads er dine for altid.

 • Accelerér din HR udvikling

  Afhængig af din HR rolle og dit udgangspunkt, skal du vælge, hvilket af de fire online HR kurser, der er det rette for dig. Uanset hvilket kursus du vælger, vil du accelerere din HR udvikling og få suppleret din HR faglighed med et solidt Forretningsdrevet HR fundament. DET LOVER JEG DIG - hvis du altså implementerer de råd og redskaber, du får på online HR kurset.

Vil du skabe resultater og stå stærkere i samarbejdet med virksomhedens ledere?

 • Charlotte Norring, HR Manager, Western Europe, Amway
  Jeg bliver udfordret og kan selv udfordre min egen HR organisation, og samtidig får jeg værktøjer til at følge med tiden og udvikle mig indenfor HR. Dit koncept og dit indhold tiltaler mig. Indholdsmæssigt passer det rigtigt godt med de overvejelser, jeg ofte har i mit daglige virke og også mht. min egen-udvikling. Og så er det rigtigt godt, at man har mulighed for at downloade lydfiler for, det kan jeg bruge, når jeg er på forretningsrejser. Og endelig er prisen også en afgørende faktor. Jeg synes, at jeg får meget for pengene.
  Charlotte Norring, HR Manager, Western Europe, Amway
 • Anne Ophus, HR Business Partner, Codan Forsikring
  Jeg synes grundlæggende, at du (Gitte Mandrup) er top professionel og leverer rigtig god kvalitet. Det, som jeg sætter pris på i den pakke, jeg var igennem, da jeg var HR Partner i Københavns Lufthavne A/S, var dialogen med dig om de konkrete sager, og hvordan jeg skulle/kunne håndtere dem. Generelt set synes jeg, at dit online materiale er super spændende, og jeg har lyst til at læse det. Det er ikke fordi, det forretningsorienterede HR perspektiv er helt nyt for mig, men du har mange rigtig gode pointer og måder at illustrere disse på. Det som har gjort den største forskel for mig har været at høre, hvordan du ville gribe mine konkrete udfordringer an, hvis du var i mine sko.
  Anne Ophus, HR Business Partner, Codan Forsikring
 • Camilla Ellehave, HR Director, Novo Nordisk
  Mit team af senior HRBP'ere og jeg har haft stor fornøjelse af at høre Gitte Mandrups "Perfekte Partnerskaber" på lydbog og tage fat på HR partner-kurset. Vi har især været glade for bogen kunne minde os om partnerskabets dynamik - ikke mindst begrebet komplementær handlekraft - og få nye tilføjelser til vores fælles sprog og begreber. Vi har endnu kun lavet en enkelt af de mange øvelser i kurset, og oplever allerede nu, at det flytter vores fokus tættere på forretningen, og skærper vores forståelse af, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi som individuelle partnere og som team. Vi glæder os til at dykke endnu dybere ind i kurset og se, hvor det kan tage os hen!
  Camilla Ellehave, HR Director, Novo Nordisk

Er du HR Chef, så se med her


.

Fire online HR kurser i fire udviklingstrin

.

Trin 1: Perfekt Partnerskab - for alle i HR - og særligt hvis du er ny i rollen som HR Partner

Trin 2: Basis Forretningsdrevet HR for alle i HR, som vil stå stærkere sammen med linjeledelsen

Trin 3: Forretningsdrevet HR Business Partner & HR Udviklingskonsulenter

Trin 4: HR Chef for Forretningsdrevet HR Afdeling

.


.

Hvilket online HR kursus skal du vælge?

.

Trin 1 & Trin 2: For alle i HR

Hvis du blot ønsker en introduktion til Forretningsdrevet HR, kan det fint være, at det er rigeligt for dig at gennemføre online HR kurset på trin 1 eller trin 2.

Når du får adgang til trin 2, får du også adgang til al materialet på trin 1.

Klik her, hvis du vil læse mere om HR kurset Perfekt Partnerskab

.
.
.

Trin 3: HR Business Partner & HR Udviklingskonsulent

Hvis du er HR Business Partner eller på vej til at blive det, vil trin 3 være godt for dig. Der får du nemlig solide redskaber til dels en stærk kobling mellem HR og forretning og dels optimering af samspillet med lederne i forretningsenhederne.

Når du får adgang til trin 3, får du også adgang til al materialet på trin 1 og trin 2 i online HR kurserne.

Klik her, hvis du vil læse mere om HR kurset for HR Business Partnere

.
.

Trin 4: For HR Chef

Hvis du er HR Chef, vil jeg anbefale dig at deltage på trin 4, HR Chefens værktøjskasse, hvor du får processer og redskaber til dels at positionere HR stærkt i virksomheden og dels at gennemføre den nødvendige udvikling af dit HR team.

På trin 4, får du også 60 minutter sparringssession med mig (værdi 2.500 kr), som du kan planlægge, så det passer ind ift udviklingsforløbet for dig selv og for dit HR team.

Når du får adgang til trin 4, får du automatisk adgang til al materiale på trin 1, 2 og 3 i online HR kurserne.

Klik her, hvis du vil læse mere om HR kurset for HR Chefer

.
.

Al materiale til download inkl. lydfiler er dit for altid. Du får online adgang i 12 måneder.

.


.

Temaer på de 4 trin i online HR kurserne

Indhold 4 Online HR Kurser @ Gitte Mandrup 2016


.

Se videoen, hvor jeg viser, hvordan det ser ud,

når du får adgang til online HR kurserne, straks efter du har tilmeldt dig.

.

Vælg dit online HR kursus

og få adgang med det samme

Trin 4 med adgang til ALT materiale på ALLE trin
8795 kr

HR Chef for Forretningsdrevet HR funktion

60 minuttes Skype sparringssession

Adgang til trin 3, Forretningsdrevet HR Partner

Adgang til trin 2, Forretningsdrevet HR Basis

Adgang til trin 1, Perfekt Partnerskab

Online adgang i 12 måneder

Alle priser er ex moms - Betaling via kreditkort eller fremsendt faktura


.

Fælles udviklingsforløb for et HR team?

.

20% rabat ved samtidig tilmelding af 3 eller flere deltagere fra samme virksomhed. Skriv til gm@gittemandrup.dk eller KLIK HER for tilmelding

Ved et fælles udviklingsforløb for HR teamet, kan I løbende gennemgå materialet hver for sig, når det kan passe ind i hver jeres travle hverdag. I kan fx aftale hvilke moduler, I gennemgår inden for en periode, så I følges ad gennem online HR kurset.

På aftalte teammøder gennem forløbet kan I sammen drøfte nye indsigter, og dermed opnå en fælles kalibrering på jeres virkelighed ift virksomhedens situation og kontekst. Fælles drøftelser og ny læring danner således grundlag for kvalificering af jeres HR praksis til implementering og forankring.

.


.

Hvem er Gitte Mandrup?

Siden 2007 har jeg som Forretningsdrevet HR rådgiver og HR Business Partner træner arbejdet fokuseret med at hjælpe HR professionelle og HR funktioner i private og offentlige virksomheder med en strategisk og forretningsunderstøttende positionering af HR via stærkere kobling mellem HR og forretning eller kerneopgave og resultatskabende samarbejde med ledere og organisation.

Private virksomheder: Ambu, Arbejdernes Landsbank, AstraZeneca, Atea, Carlsberg, Coop, Crisplant, Danfoss, Dansk Supermarked, DONG Energy, DSB, EG A/S, Energimidt, FLSmidth, Færch Plast, Grundfos, KMD, Københavns Lufthavne, Lundbeck, NCC Roads, NNE Pharmaplan, Nordea, Nordisk Film, Novo Nordisk, PFA Pension, Post Danmark, PostNord, Rockwool, Røde Kors, SOS International, Spar Nord, Velux

Offentlige virksomheder: Ankestyrelsen, Ballerup Kommune, Dansk Sygeplejeråd, DR, DTU, Eksport Kredit Fonden, Forsvarets Personalestyrelse, Fredericia Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Gentofte Kommune, Gribskov Kommune, Kulturministeriet, Københavns Kommune, Odense Kommune, Odsherred Kommune, Personalestyrelsen, Region Hovedstaden, Rigspolitiet & Politiet, SKAT, Udenrigsministeriet, Vejdirektoratet, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet

Hvis du vil se, hvad kunderne siger om mig og udbyttet af vores samarbejde, må du en tur forbi www.gittemandrup.dk eller min LinkedIn profi, men det kan du altid gøre (de siger kun pæne ting, så du kan være helt rolig).

Foruden at være Forretningsdrevet HR Rådgiver, skriver jeg en masse på LinkedIn og på HRBLOG.DK. Jeg har skrevet bogen Perfekt Partnerskab og udgiver nogle af professor Dave Ulrich's bøger på dansk, på mit eget forlag.

Min baggrund er uddannelse som kemiingeniør fra 1985, og jeg brugte de første 17 år af mit arbejdsliv på Novo Nordisk som leder af enheder for kvalitetskontrol og kvalitetsikring i insulinproduktion.

 

Netop som jeg fuldendte en executive MBA uddannelse i 2002, foretog jeg et markant karriereskift til at blive HR ansvarlig på Det Kongelige Teater. På teatret lærte jeg at arbejde med operationel og strategisk HR, organisation og ledelse på en måde, der virker i praksis - uden så meget snik snak.

Herefter blev jeg HR direktør på TV2, mens der var fart på med opstart af TV2 News, TV2 Radio mm. Her blev jeg gevaldigt udfordret på en ledelsesstil, som gjorde, at jeg valgte at stoppe hurtigt.

Dette blev katalysator til at forfølge min drøm om at blive selvstændig. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt - for JEG ELSKER DET, JEG LAVER - jeg er så vild med at hjælpe dygtige HR professionelle med at blive endnu stærkere til at skabe resultater for virksomheden, at mine kræfter slap op i 2015 - efter at have været rundt i landets HR afdelinger siden 2007.

Samtidig har jeg en brændende vision om, at alle HR professionelle i Danmark skal vide, hvordan Forretningsdrevet HR bidrager til, at gøre organisationen i stand til at levere på forretningens mål og planer, og dermed positionerer HR som en stærk bidragsyder til virksomheden.

Så i stedet for at fare rundt på landevejen - uden alligevel at kunne nå rundt til alle - har jeg lavet disse 4 online HR kurser til dig og dine HR kollegaer. Jeg har gjort mig umage med at pakke den samme viden og erfaring - og lidt til - som det jeg giver til HR teams ude i virksomhederne.

Dvs samme Forretningsdrevet HR indhold og budskaber - bare online i stedet for on-site. Og så kan du tilmed trykke på replay og se og høre mine budskaber lige så mange gange, du orker.

Dem, der kender mig, siger, at når de ser videoer, hører lydfiler og læser materialet, så er det ligesom om at være sammen med mig. Dvs ligeud af posen og ikke så mange dikkedarer.

Med disse 4 online HR kurser til dig, har jeg pakket alle mine bedste læringspunkter

- og ikke mindst gennemtestede Forretningsdrevet HR råd og redskaber -

til dig, så du også kan få fingrene i al det, der skal til,

for at du gør en resultatskabende forskel i din HR rolle.

Jeg glæder mig sådan over, at kunne tilbyde det hele til dig

og andre ambitiøse HR professionelle.

Gitte Mandrup

 • BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR-PARTNER, TREFOR
  Jeg har fornøjelsen af at arbejde med Gittes Online HR kursus. Sitet er en sand guldgrube af både inspiration og også provokation. Provokation på den gode måde! Gitte har på sitet en god kombination af egne og andres artikler, arbejdsark og små videoklip. Dette tilsammen inspirerer mig til at se min egen arbejdsstil efter i sømmene og resulterer i, at min organisation får en relevant og værdiskabende HR-ydelse.
  BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR-PARTNER, TREFOR
 • Søren Juhl Rantorp, Director HR & Business Process Excellence
  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Gittes Mandrup flere gange, og hver gang bliver jeg klogere på det at drive forretningsdrevet HR, både på det personlige plan og det at flytte en hel HR organisation i den rigtige retning. Det er ikke en let øvelse, men det giver bare så meget igen, når man først er kommet i gang. Gittes online HR kursus giver stor værdi for dem, der gerne vil flytte sig selv og sin HR organisation til at tænke forretning og kunder, så HR bliver en troværdig og værdiskabende funktion for hele virksomheden. Det er vigtigt at tage sig tiden til at arbejde med refleksion spørgsmålene og handlingsplanerne, da det er her, din viden kan samles, og du kan eksekvere forretningsdrevet HR – også for resten af din afdeling. God fornøjelse – du vil ikke fortryde det – ej heller resten af din organisation.
  Søren Juhl Rantorp, Director HR & Business Process Excellence
 • Nanna Plesner Hamann, Consultant hos Kelly Engineering Resources
  Inden jeg gik i gang med Gittes HR online kursus, havde jeg en forventning (og en forhåbning) om, at man som modtager ville få serveret pointerne fra bogen på en overkommelig måde. De fleste mennesker har ikke mulighed for at sætte sig ned i flere timer og koncentrere sig om at lytte til et HR online kursus, mig selv inklusiv. Min oplevelse med dette online kursus er, at det både fungerer, hvis man har det i ørene på sin løbetur. Hvis man vil fordybe sig yderligere, kan man sætte sig ned med appendix og refleksions- og arbejdsark, og gå mere i dybden med de situationer man oplever i sin egen hverdag.
  Nanna Plesner Hamann, Consultant hos Kelly Engineering Resources
 • Jeg synes, at det har været nogle meget inspirerende moduler, hvor jeg har brugt tiden på at læse gyldne greb og artiklerne, og derigennem fået megen inspiration til vores videre arbejde med forretningen. Din forretningsmæssige tilgang til HR er meget i tråd med den måde vi driver HR på i dag, og som vi ønsker at blive endnu bedre til i fremtiden. For mig er det vigtigt med brugbare og konkrete værktøjer, der ret hurtigt kan tilpasses virksomheden og bruges i praksis.
  KARINA KVIESGÅRD HOUNISEN, SENIOR MANAGER HR, FÆRCH PLAST A/S

Er du i tvivl om, hvilket online HR kursus, du skal vælge?

 


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Hvis du endnu ikke klar til at tilmelde dig et af online HR kurserne,vil jeg forslå,
at du tilmelder dig mit GRATIS online HR kursus, som giver smagsprøver på
indhold af online HR kurserne på siden her - dog i andet format, uden lyd og video.

 

Ja tak, vis mig GRATIS online HR kursus.