.

.

Online HR kurserne gi'r dig erfaringsbaserede råd på godt og ondt

med redskaber lige til at implementere, så du står stærkere i din HR rolle.

Du kan vælge mellem tre online HR kursuspakker:

.
Kursuspakke A for alle i HR, som indeholder HR kursus 1+2

Kursuspakke B for HR Business Partner, som indeholder HR kursus 1+2+3

Kursuspakke C for HR Chef, som indeholder HR kursus 1+2+3+4

 • GITTE MANDRUP, FORRETNINGSDREVET HR RÅDGIVER, TRÆNER & COACH, SIDEN 2007
  Forretningsdrevet HR kan læres og praktiseres af alle dygtige HR professionelle, som vel og mærke har viljen til at ville. Jeg tror, du har viljen til at ville, siden du er havnet her på siden. E-learning med mig behøver hverken at være ensomt eller upersonligt. Du kan nemlig altid få fat i mig. Det vil glæde mig at være din online guide på din Forretningsdrevet HR rejse.
  GITTE MANDRUP, FORRETNINGSDREVET HR RÅDGIVER, TRÆNER & COACH, SIDEN 2007

Forretningsdrevet HR Kursus for alle i HR

Online HR Kursus Perfekt Partnerskab & Grundlæggende Forretningsdrevet HR @ Gitte Mandrup

Kursuspakke A for alle i HR: HR Kursus 1 + 2

Perfekt Partnerskab & Grundlæggende Forretningsdrevet HR

Introduktion til optimering af samspillet mellem dig som HR professionel og lederne i virksomhedens forretningsenheder inklusiv indføring i Gitte Mandrup's grundlæggende principper for Forretningsdrevet HR.

DKK 1700,- ex moms

Læs mere om denne online HR kursuspakke


 

Forretningsdrevet HR Business Partner

Online HR Kursus HR Business Partner @ Gitte Mandrup

Kursuspakke B for HR Business Partner:
HR Kursus 1 + 2 + 3

Resultatskabende & Forretningsdrevet HR Business Partner

Du får solide redskaber til at mestre en stærk kobling mellem HR og forretning sammen med indsigtsfulde erfaringer til at sikre optimering af samspillet med lederne i forretningsenhederne.

Du får også adgang til Kursuspakke A.

DKK 7000,- ex moms

Læs mere om online HR kursuspakke B

 


Forretningsdrevet HR Chef

Online HR Kursus HR Chef @ Gitte Mandrup Kursuspakke C for HR Chef:
HR Kursus 1 + 2 + 3 + 4

HR Chefens guide & værktøjskasse til Forretningsdrevet HR funktion 

Trin-for-trin processer til stærk positionering af HR som strategisk Forretningsdrevet HR funktion, udvikling af et kompetent HR team og fokus på din rolle som HR leder.

Du får også adgang til alt materiale til Kursuspakkerne A+B.

 DKK 10.000,- ex moms

Læs mere om denne online HR kursuspakke

 • Marianne Henningsen, HR medarbejder, Heden & Fjorden
  Min umiddelbare reaktion på materialet er, at det ser super godt ud og er meget nemt at finde rundt i. Jeg har flere af dine bøger, og har læst en del i dem, og kunne på den baggrund genkende noget af det jeg hørte. Det var super fint med de mange film, hvor du forklarer problematikkerne og løsningsforslag. Og her efterfølgende er det især dine egne beretninger fra dit erhvervsliv, der stadig hænger ved erindringsmæssigt. Det var meget inspirerende.
  Marianne Henningsen, HR medarbejder, Heden & Fjorden

Spørgsmål, jeg oftest får om online HR kurserne – og svarene på dem:

 • Hvad er et online kursus?

  Kursusmaterialet består af moduler med materiale, videoer, lydfiler og arbejdsark, som er samlet overskueligt og gjort klar til dig online. Du kan dermed få direkte adgang til hele materialet, når og hvor det passer dig. Du kan sidde på arbejdet, derhjemme, ved skrivebordet eller i fred og ro i et mødelokale eller på dit yndlingssted. I samme sekund, du har købt adgang til kurset, kan du downloade alle lydfiler og arbejdsark til din computer, og så er du i gang. Du kan også vælge at arbejde online, uden at downloade materialet, mens du har internetadgang. Eller du kan vælge at lytte og lære, mens du er på farten.

 • Hvor længe har jeg adgang til online kurset?

  Du har online adgang til al materialet i 12 måneder gældende fra den dag, du får adgang. Downloads er dine for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for, når og hvor det passer ind i din travle hverdag. Og du kan se og gense modulerne online når og lige så tit, du vil i løbet af de 12 måneder – og du kan arbejde med det downloadede materiale offline lige så længe, du orker.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er så IT minded?

  Bare rolig. For det første er online kurserne meget intuitive og lette at gå til. For det andet, kan du fx se, hvordan du downloader lydfiler til din smartphone, når du først er logget ind. For det andet, så kan du altid skrive til mig – Gitte Mandrup – hvis der er noget, der driller. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe så hurtigt og så godt, jeg kan.

 • Hvem kan deltage på online HR Kurserne?

  Alle med interesse for at arbejde med Forretningsdrevet HR vil få et stort udbytte af de tre forskellige Kursuspakker. Hovedparten af deltagerne er HR Chefer og HR Business Partnere, men der er også deltagere i HR stillinger på forskellige i niveauer – både i private og i offentlige virksomheder. Og så er der deltagere helt uden HR baggrund, men som ønsker at bevæge sig fra en anden faglighed over i et HR job. Kursuspakkerne indeholder dog ikke basale HR discipliner og processer som rekruttering, MUS, personalejura, talentudvikling osv. Omdrejningspunktet for online HR kurserne er Forretningsdrevet HR med fokus på, hvordan HR (og i princippet andre støttefunktioner) yder bedst mulige support med størst mulige bidrage til virksomhedens forretning.

 • Hvad er Forretningsdrevet HR?

  Forretningsdrevet HR er en tilgang til HR arbejdet, hvor du tager afsæt i virksomhedens behov og aktuelle situation, i dit samspil med organisationen og i din måde at levere HR løsningen på. Med Forretningsdrevet HR sikrer du endvidere, at HR løsningen har den ønskede effekt med positiv påvirkning af resultater for virksomhed og forretningsenhed. Det lyder jo ikke så svært – og er det egentlig heller ikke, når man altså bare lige har fanget, hvordan man anvender de solide Forretningsdrevet HR greb, som du får adgang til på online HR kurserne.


Har du flere spørgsmål?

Du er velkommen til at spørge løs.

Gitte Mandrup er din online guide

Velkommen til Online HR BUSINESS BOOST @ Gitte Mandrup

Hvem er hun? Hende har jeg aldrig hørt om før?

Siden 2007 har jeg som Forretningsdrevet HR rådgiver og HR Business Partner træner arbejdet fokuseret med at hjælpe HR professionelle og HR funktioner i private og offentlige virksomheder med en strategisk og forretningsunderstøttende positionering af HR via stærkere kobling mellem HR og forretning eller kerneopgave og resultatskabende samarbejde med ledere og organisation.

Private virksomheder: Ambu, Arbejdernes Landsbank, AstraZeneca, Atea, Carlsberg, Coop, Crisplant, Danfoss, Dansk Supermarked, DONG Energy, DSB, EG A/S, Energimidt, FLSmidth, Færch Plast, Grundfos, KMD, Københavns Lufthavne, Lundbeck, NCC Roads, NNE Pharmaplan, Nordea, Nordisk Film, Novo Nordisk, PFA Pension, Post Danmark, PostNord, Rockwool, Røde Kors, SOS International, Spar Nord, Velux

Offentlige virksomheder: Ankestyrelsen, Ballerup Kommune, Dansk Sygeplejeråd, DR, DTU, Eksport Kredit Fonden, Forsvarets Personalestyrelse, Fredericia Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Gentofte Kommune, Gribskov Kommune, Kulturministeriet, Københavns Kommune, Odense Kommune, Odsherred Kommune, Personalestyrelsen, Region Hovedstaden, Rigspolitiet & Politiet, SKAT, Udenrigsministeriet, Vejdirektoratet, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet

Foruden at være Forretningsdrevet HR Rådgiver, skriver jeg en masse på LinkedIn og på HRBLOG.DK. Jeg har skrevet bogen Perfekt Partnerskab og udgiver nogle af professor Dave Ulrich's bøger på dansk, på mit eget forlag (HR Udefra og Ind + The Leadership Capital Index). Desuden har jeg et tæt samarbejde med Dave Ulrich, som jeg har arrangeret workshops med i Danmark siden 2009.

Min baggrund er uddannelse som kemiingeniør fra 1985, og jeg brugte de første 17 år af mit arbejdsliv på Novo Nordisk som leder af enheder for kvalitetskontrol og kvalitetsikring i insulinproduktion.

Netop som jeg fuldendte en executive MBA uddannelse i 2002, foretog jeg et markant karriereskift til at blive HR ansvarlig på Det Kongelige Teater. På teatret lærte jeg at arbejde med operationel og strategisk HR, organisation og ledelse på en måde, der virker i praksis - uden så meget snik snak.

Herefter blev jeg HR direktør på TV2, mens der var fart på med opstart af TV2 News, TV2 Radio mm. Her blev jeg gevaldigt udfordret på en ledelsesstil, som gjorde, at jeg valgte at stoppe hurtigt.

Dette blev katalysator til at forfølge min drøm om at blive selvstændig Forretningsdrevet HR Rådgiver. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt - for JEG ELSKER DET, JEG LAVER.

Jeg kender Gitte som konsulent - dur det så med online kursus?

Hvis du kender mig, håber jeg, du ved, at det er rigtigt, at JEG ELSKER DET, JEG LAVER. Jeg er så vild med at hjælpe dygtige HR professionelle med at blive endnu stærkere til at skabe resultater for virksomheden, at mine kræfter slap op i 2015 - efter at have været rundt i landets HR afdelinger siden 2007.

Samtidig har jeg en brændende vision om, at alle HR professionelle i Danmark skal vide, hvordan Forretningsdrevet HR bidrager til, at gøre organisationen i stand til at levere på forretningens mål og planer, og dermed positionerer HR som en stærk bidragsyder til virksomheden.

Så i stedet for at fare rundt på landevejen - uden alligevel at kunne nå rundt til alle - har jeg lavet disse online HR kurser til dig og dine HR kollegaer.

En af mine kunder skrev dette til mig:

Jeg været rundt omkring i dit univers, og jeg synes, at dit site et enkelt, overskueligt, anvendeligt og let tilgængeligt. Når man først er kommet ind, opdager man hurtigt, hvad og hvor meget du har at tilbyde. Egentlig er sitet jo en forlængelse, og en super god og værdiskabende forlængelse, af de services, som du leverer som konsulent, og det tror jeg både er en fordel og en udfordring. For det man gerne vil have er dig. Den faglige sparring, du kan tilbyde, dine skarpe betragtninger, coaching omkring faglige udfordringer etc. Men på dit site får man netop ”dig” – forstået på den måde, at man får adgang til dine råd som erfaren HR direktør, din sparring med erhvervsledere, din erfaring med og adgang til dit nationale og internationale netværk af HR faglighed.  

Jeg har netop gjort mig umage med at pakke den samme viden og erfaring - og lidt til - som det jeg giver til HR teams ude i virksomhederne.

Dvs samme Forretningsdrevet HR indhold og budskaber - bare online i stedet for on-site. Og så kan du tilmed trykke på replay og se og høre mine budskaber lige så mange gange, du orker.

Dem, der kender mig, siger, at når de ser videoer, hører lydfiler og læser materialet, så er det ligesom om at være sammen med mig. Dvs ligeud af posen og ikke så mange dikkedarer.

Og hvis du gerne vil have personlig sparring, skal du bare vælge HR Business Partner mentorforløb eller HR Chef sparring.

 

Mange gode hilsner
Gitte

 • Lene Holling, HR Development Manager, CPH
  It has been a pleasure working with Gitte on becoming a more business driven CPH HR Development team for both my team and I. Based upon solid professional and personal HR and business experience, Gitte has guided and challenged us to become a more outside-in focused in our partnership with the business. Everyone in my department has learned a lot about their own capabilities. They have become more aware of how they can benefit the business by working together across business areas and ultimately. Gitte has helped us understand how to become true HR business partners in our daily work.
  Lene Holling, HR Development Manager, CPH
 • Vibeke Holm, Centerchef for HR og Arbejdsmiljø, Gribskov Kommune
  En afgørende del af processen med omsættelse af den HR partnerskabsmodel, som er udviklet i Gribskov kommune, har været at have Gitte Mandrup med, ikke bare som den gennemgående konsulent, men i særdeleshed præcist matchet med Gitte. Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget kritisk i forhold til valg af konsulenter, fordi der i mit lederskab er nogle helt afgørende elementer, der skal være tilstede for at et samspil overhovedet kan komme på tale, og det er blandt andet, at Gittes grundprincip med “HR udefra og ind” matchede hele mit grundprincip for udvikling af HR partnerskabsmodellen. Vigtig pointe er nemlig, at det handler om forandringer, og ikke om en opgave løses “centralt eller decentralt”. Gittes personlige passion for HR området på det højest opnåelige niveau matchede min egen linie. Gittes vedholdende tilgang om et forretningsperspektiv matcher mit ledelsesmæssige fokus om, at forandringer skal give mening og gøre en forskel. Gitte ikke sælger en “stangvare”, men altid “haute couture”, og det er samme afsæt, der er indlagt i HR partnerskabsmodellen.
  Vibeke Holm, Centerchef for HR og Arbejdsmiljø, Gribskov Kommune
 • Dan Møller Larsen, Head of Management Support, Danfoss
  I worked with Gitte Mandrup developing a customized HR Business Partner Programme for our company. During this work Gitte has proven herself as a very knowledgeable and experienced expert within the discipline of transforming HR consultants into HR partners, combining the knowhow and experience from her own HR career and business background. Gitte is well-respected, trustworthy, hardworking, and determined to create the best results possible.
  Dan Møller Larsen, Head of Management Support, Danfoss

Gitte Mandrup 4 online HR kurser om Forretningsdrevet HR