Velkommen HR Business Partner

Jeg gætter på, at din HR faglighed er i orden, men måske er du havnet på siden her, fordi du gerne vil arbejde med ét eller begge af disse to elementer:

 • Du vil gerne forstå forretningen og blive bedre til at koble HR indsatser med behov og resultater i forretningen
 • Du vil gerne optimere dit samspil med lederne i forretningen, så du står stærkere som HR Business Partner

Som HR Business Partner er du forretningens partner, og du hjælper lederne med at optimere organisationens evne til at nå virksomhedens forretningsmæssige mål.

Dét sker i krydsfeltet mellem HR, ledelse og forretning – lige dér, hvor du som HR Business Partner eller HR udviklingskonsulent bringer allerstørst værdi for virksomheden; uanset om det er en privat eller offentlig virksomhed.

Der stilles store krav til såvel faglige kompetencer som til personlige kvaliteter til dine kollegaer i HR; og i særdeleshed til dig som HR Business Partner.

Kravene er højere til dig i rollen som HR Business Partner, fordi du er ude på slagmarken i forretningen, hvor du kæmper sammen med (og forhåbentlig ikke mod) lederne i forretningsenhederne.

Du skal stå skulder ved skulder med linjelederne – i gode som i svære tider. Så derfor er din HR faglighed langt fra nok.

Og selvom du har godt styr på virksomhedens værdikæde, produkter og udfordringer – så er det heller ikke nok.

Det er afgørende for din succes som HR Business Partner, at dine relationer til linjelederne fungerer. Ellers er der ikke meget partnerskab over det.

Som dygtig HR Business Partner er du nød til at kunne spille på alle tangenter og fungere i samspillet med stort set alle i virksomheden.

Det er ikke altid lige let at være HR Business Partner, men det ved du selvfølgelig alt om...

Som din mentor, kan du bruge mig til sparring, støtte og rådgivning, der hvor det er svært, eller hvor du gerne vil blive bedre i din HR Business Partner rolle.

 • Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR Rådgiver & Træner med mere end 30 års erhvervserfaring
  Jeg elsker, at arbejde sammen med HR Business Partnere. Som din mentor gennem et individuelt udviklingsforløb, gør jeg mig umage med at hjælpe dig med det, du har brug for i din HR Business Partner rolle.
  Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR Rådgiver & Træner med mere end 30 års erhvervserfaring

HR Business Partner udvikling

.
Hvis du ikke synes, at det giver nok at arbejde alene med din udvikling som HR Business Partner, kan du bruge mig som din Forretningsdrevet HR mentor & coach i et individuelt udviklingsforløb.

Jeg forudsætter, at du har styr på de basale HR faglige kompetencer, som er nødvendige i din HR Business Partner rolle, og at du er på udkig efter

 • at få bragt din HR faglighed bedre spil med en Forretningsdrevet HR tilgang, som skaber værdi for virksomhedens fremdrift
 • nye effektfulde redskaber til din Forretningsdrevet HR værktøjskasse
 • at blive bedre til at koble HR indsatser med forretningens behov og resultatkrav
 • at opnå større gennemslagskraft og lydhørhed i forretningen, når du foreslår HR tiltag og arbejde sammen med linjelederne
 • at få et stærkere og mere resultatskabende samarbejde med de ledere, du er HR Business Partner for

.

Kan du mon genkende nogle af de udfordringer, jeg nævner i videoen? 

.

Som HR Business Partner har du brug for metoder og redskaber til at sikre en stærkere og tættere kobling mellem nødvendige HR indsatser og de behov og krav, der er i den enkelte forretningsenhed eller ift virksomhedens strategiske fokusområder.

Det kan også være, at du gerne vil optimere selve relationen og samspillet med lederne på forskellige niveauer i din virksomhed:

 • Måske er du ny i rollen som HR Business Partner og skal finde ud af, hvordan du bedst navigerer i din rolle?
 • Står du overfor vigtige og krævende projekter i virksomheden og forretningsenheden?
 • Er der kommet nye ledere i den forretningsenhed, du er HR Business Partner for? – og som stiller nye krav?
 • Er der nogle område- eller linjeledere, hvor samspillet mellem dig og dem ikke er optimalt eller fører til resultater?

.

Sammen finder vi ind til det, der er på spil i din rolle som HR Business Partner,

og hvad du skal gøre for at opnå det, du (og din virksomhed) gerne vil.

Skal vi tale sammen?

Lad os tale sammen, hvis du har spørgsmål eller har brug for afklaring, inden du bestemmer dig.

Du er er velkommen til at booke en tid til gratis sparring på de udfordringer og ambitioner, du har i din nuværende eller kommende rolle som HR Business Partner.

Du kan også booke en tid til en demo med kig ind til online udviklingsforløbet, så du kan se form, indhold og omfang af det materiale, jeg har samlet til dig.

.

Book din tid nu til sparring eller demo

Din HR Business Partner mentor

.

Min intention som din mentor og sparringspartner er at hjælpe dig til størst mulig succes i din rolle som HR business Partner.

Som din sparringspartner til dine overvejelser deler jeg gerne mine egne læringspunkter, refleksioner og redskaber, hvor det er relevant og kan inspirere og hjælpe dig med det, du gerne vil.

Med mig som din mentor og sparringspartner får du Forretningsdrevet HR coaching, du (let) kan omsætte til handling og dermed skabe nye resultater.

I et individuelt udviklingsforløb får du adgang til mere end 30 års erfaring som linjeleder i Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og TV2, og siden 2007, Forretningsdrevet HR Rådgivning af HR ledere og træning af hundredevis af HR Business Partnere i private og offentlige virksomheder.

Jeg henter inspiration fra mange forskellige kilder og inspiratorer, som jeg gerne giver videre til dig, der hvor det passer til dig og til din måde at se livet på, gribe muligheder og lære fra udfordringer.

Med afsæt i dine udfordringer, ønsker og ambitioner finder vi sammen en god vej frem ved at bringe vores fælles erfaringer i spil til nye indsigter, så du og din virksomhed hurtigt mærker fremskridt og opnår nye resultater.

 • Janne Kristina Larsen,Chef for HR Partnersektionen ved Hjemmeværnskommandoen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse
  Det har været en fantastisk tid, som ikke var gået så godt, hvis ikke der havde været for et helt særligt udviklingsforløb med Gitte. Jeg vil gerne takke Gitte for mange ting, men særligt for hendes evne til at møde mennesker, hvor de er, og så udfordre/udvikle dem derfra. Personligt har jeg haft rigtig gode erfaringer med Gitte’s online forløb, face to face kursus og direkte sparring. Så tjek lige det her ud, hvis du vil skærpe din HR-profil.
  Janne Kristina Larsen,Chef for HR Partnersektionen ved Hjemmeværnskommandoen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Du kan bruge mig som din mentor, coach & din livline

Du får mig som din livline og personlige makker gennem hele dit personlige HR Business Partner udviklings- og mentorforløb, og hvor du kan trække på mig, fx når

 • det spidser til
 • du møder særlige udfordringer
 • du står alene og føler dig presset
 • du har ambitioner, men ikke bliver hørt
 • du skal gribe muligheder
 • du skal foretage bevidste valg
 • generelt i situationer, hvor det er godt at have adgang til solide erfaringer og én at vende mulighederne med.
 • Tak for en god samtale – det er for mig en sjælden situation at være i – altså at der sidder en dygtig og erfaren sparringspartner overfor mig – for at hjælpe mig. En sjælden gave – og en gave som jeg ikke fik så meget ud af, som jeg kunne have fået, hvis jeg havde forholdt mig stærkere ind i potentialet – men jeg må tilgive mig selv, at musklen med at modtage hjælp/bede om hjælp efterhånden er blevet slap. Det er der mange årsager til – men uanset hvad – så mange tak for samtalen. Jeg fik nogle gode konkrete håndtag bogført – og jeg kan mærke at hjernen endnu vrider sig om nogle ting ift. mine kunder – så ”guldstøvet” har ikke lagt sig helt endnu.
  Ærlig feedback fra sparringssession med en HR Business Partner (kunne det have været dig?)

HR Business Partner mentorforløb

.

I tæt parløb med mig som din mentor i 12 måneder, stærkt suppleret med adgang til

online udviklingsforløbet Resultatskabende & Forretningsdrevet HR Business Partner i 24 måneder

og mine solide erfaringer med Forretningsdrevet HR, som (HR) leder og som menneske,

får du råd og redskaber til at arbejde med din udvikling og dine udfordringer, samt formulere og nå dine HR ambitioner.

Online HR Kursus HR Business Partner @ Gitte Mandrup

Som en vigtig del af mentorforløbet får du adgang til online udviklingsforløbet:

Resultatskabende & Forretningsdrevet

HR Business Partner

.
Se hvad om online forløbet indeholder 

 • ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING
  Jeg synes grundlæggende, at du er top professionel og leverer rigtig god kvalitet. Det, som jeg sætter pris på i den pakke, jeg var igennem, da jeg var HR Partner i Københavns Lufthavne A/S, var dialogen med dig om de konkrete sager, og hvordan jeg skulle/kunne håndtere dem. Generelt set synes jeg, at dit online materiale er super spændende, og jeg har lyst til at læse det. Materialet er let tilgængeligt, og jeg synes det er inspirerende med de mange links til artikler og dine råd. Det er ikke fordi, det forretningsorienterede HR perspektiv er helt nyt for mig, men du har mange rigtig gode pointer og måder at illustrere disse på. Det som har gjort den største forskel for mig har været at høre, hvordan du ville gribe mine konkrete udfordringer an, hvis du var i mine sko.
  ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING

.

Praktik for mentorforløbet

.

Du får adgang til alle herlighederne i e-learning materialet på din online HR kursuspakke, lige så snart du tilmelder dig dit mentorforløb.

Vi har 5 mentorsessioner med sparring á 1 times varighed, som gennemføres i løbet af 12 måneder – med den frekvens, der passer dig og din situation.

Den første mentorsession skal dog ske i løbet af de første par uger, efter du har tilmeldt dig, så du kan komme godt i gang med dit udviklingsforløb.

Det er vigtigt, at vi får en fælles kalibrering på, hvad du har brug for og gerne vil opnå, så jeg ved, hvordan jeg bedst kan støtte og udfordre dig som din mentor, din sparringspartner - og måske din livline i kritiske situationer.

Det kan fint være, at de første 2-3 sessioner foregår med få ugers mellemrum, hvorefter du selv arbejder videre med e-learning modulerne, og vi derefter først følger op et par måneder efter.

Hvis du er ny i din HR Business Partner rolle, har du måske brug for et mentorforløb med regelmæssige sessioner fx hver måned.

Det afgør vi sammen, når vi sammen bliver skarpe på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Vi taler sammen via SkypeHR Business Partner mentor via Skype @ Gitte Mandrup

Vores mentorsessioner foregår over Skype. Det er mest effektivt for os begge.

Skype sessioner giver os begge en fleksibilitet, så du undgår ventetid og ikke risikerer at stå uden hjælp, når du har brug for det.

Der er flere fordele ved Skype sessioner – her er nogle:

 • Du kan koncentrere dig om vores samtale i de omgivelser, du vælger, og som passer dig bedst.
 • Vi udnytter tiden i sessionerne mere effektivt, fordi vi begge sidder klar og har hentet kaffen, inden vi starter.
 • Større fleksibilitet ift tidspunkter for sessionerne, hvis du fx foretrækker sessioner i ydertimer (måske roen i de tidlige morgentimer inden arbejdet starter eller sidst på dagen), eller hvis du er i en anden tidszone.
 • Lokale og forplejning har ingen betydning; du skal blot finde et sted, hvor du kan være i ro og med adgang til internet.
 • Geografi har ingen betydning; dvs vi kan have sessioner uanset, om du bor i udlandet eller er på farten.
 • Vi sparer begge tid og penge på transport.

Du modtager oplysninger med praktiske deltaljer om Skype, så snart vi har indgået aftale om et mentorforløb.

Hvis du ikke vil anvende Skype, kan vi også tale sammen via facetime på iPhone/iPad eller alternativt i telefon.

Hvis du foretrækker telefon eller facetime, når vi taler sammen, er det selvfølgelig helt OK.
Det er op til dig, hvad du har det bedst med.

Foruden regelmæssige Skype sessioner, supporterer jeg dig løbende med materialer og brug af mit gode netværk, hvor det er relevant for de udfordringer, du har.

Investeringen for dit individuelle og personlige HR Business Partner mentor- og udviklingsforløb

i tæt parløb med mig over 12 måneder er 16.000 kr ex moms, hvor du får

 • 5 intensive mentorsessioner
 • 24 måneders adgang til online udviklingsforløbet Resultatskabende & Forretningsdrevet HR Business Partner
 • Adgang til lukket Facebook gruppe med mulighed for erfaringsudveksling med andre HR Business Partnere og HR Chefer og inspiration fra mig selv og andre.

Vil du have Gitte Mandrup som din mentor, stærkt suppleret med adgang til solide og gennemstestede redskaber til at skabe forretningsmæssige resultater, og til at etablere et stærkt og Forretningsdrevet HR partnerskab med ledelsen?

Din investering for 12 måneders HR Business Partner mentorforløb er 16.000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre, så jeg fluks kan komme i gang
 • Henriette Kruppa Nielsen, HR Partner, KMD
  Jeg har haft et individuelt uddannelsesforløb med Gitte Mandrup. Gitte har hjulpet mig med at skærpe mit forretningsmæssige fokus som HR-Partner. Udgangspunktet har hele tiden være min hverdag. Gennem et fokus på, hvordan jeg bedst bruger mig selv og mine kompetencer, er jeg kommet i mål med de forretningsmæssige mål, som jeg satte i starten af uddannelsesforløbet. Gitte evner som ingen andre jeg har mødt, at arbejde med HR fra et forretningsmæssigt perspektiv og så har hun en entusiasme og empati, som gør, at man ikke kan lade være med at arbejde seriøst med ”hjemmeopgaverne” og vanskeligt at få ”armene ned”, når man har været sammen med hende.
  Henriette Kruppa Nielsen, HR Partner, KMD

Gitte Mandrup HR Business Partner Online HR kursus