Udviklingsforløb for HR Business Partner

Resultatskabende & Forretningsdrevet HR Business Partner

Dette udviklingsforløb booster for alvor din forretningsevne (dvs at du bringer din forretningsforståelse i spil klogt) og dit samspil med top- og linjeledelse.

Du får solide redskaber til at sikre en stærk kobling mellem HR indsatser, behov og resultatkrav i virksomhedens forretningsenheder, og til at udvikle og vedligeholde et resultatskabende samarbejde med top- og linjeledelse (også selvom relationen mellem dig og en leder måske ikke er optimal).

Kursuspakke B gi'r dig adgang til:
HR Kursus 1:

Perfekt Partnerskab som lydbog & online HR kursus

HR Kursus 2:

Grundlæggende Forretningsdrevet HR principper

HR Kursus 3:

Forretningsdrevet HR Business Partner

Du får også adgang til del 1 og del 2 i min helt nye bog

Formlen for Forretningsdrevet HR

som, du kan lytte til, når du er på farten.

Med adgang til denne kursuspakke får du:

 • Mine bedste Forretningsdrevet HR greb & sejeste øvelser for HR Business Partnere
 • 18 træningsmoduler fordelt over 42 lektioner med beskrivende teori baseret på praksis og cases
 • 14 timers lydfiler (du kan downloade til din smartphone og lytte til, når du er på farten)
 • 7 timers video fordelt på 26 videoer (som du også kan lytte til, når du er på farten)
 • Arbejdsark & tjeklister med spørgsmål, der hjælper din refleksion, implementering & forankring
 • Masser af ekstra materiale med relateret teori & nyttige modeller samt artikler og links til materiale fra eksperter og trendsættere
 • 4 interviews med spændende HR profiler
 • Løbende opdatering af materiale og inspirationsartikler
 • Hvordan går det – mails & telefonopkald fra mig – for at hjælpe dig med at holde fokus på dit udviklingsforløb
 • Adgang til mig, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp til materialet
 • Kursusbevis med valgfrit tilbud on kvalificerende opgaveløsning og opfølgende samtale

Klik her, hvis du vil have et kig ind til, hvordan forløbet er opbygget på den lukkede platform.

Mængden af materiale svarer til ca. 10 workshopdage, hvis jeg skulle undervise dig på et kursussted, i stedet for, at du lærer det hele selv online, når og hvor det passer dig.

Du kan dosere din læring koncentreret eller i mindre bider - fx et par timer om ugen - med tid til løbende implementering - og mulighed for at se og høre det hele, lige så mange gange, du har brug for det.

Du får adgang til dette hele med Kursuspakke B og de tre online HR kurser for en investering 7000 kr ex moms for 24 måneders læring, hvilket svarer til prisen for at deltage på én traditionel kursusdag, som kræver, at du skal gøre dig umage med at huske én dags læring  - i stedet for denne super fleksible løsning, hvor du har adgang til online materialet lige så tosset, du vil.

Du får altså 24 måneders Forretningsdrevet HR Business Partner træning for mindre end 10 kr om dagen.


 

 NYT FLEKSIBELT UDVIKLINGSFORLØB

 

Inden du læser videre på siden her, synes jeg du skal tjekke et helt nyt forløb, hvor du selv kan sammensætte dit udviklingsforløb, som du har lyst til.

Opbyg dit eget individuelle Forretningsdrevet HR udviklingsforløb med stor fleksibilitet og mulighed for netværk og sparring med mig og andre HR Business Partnere, HR-udviklingskonsulenter og HR Chefer.

Du får adgang til ALT materiale i ALLE mine udviklingsforløb + netværk + mulighed for sparring og workshops.

 

Se hvordan du kan sammensætte dit eget udviklingsforløb som det passer dig

Vil du have gennemstestede redskaber til at skabe forretningsmæssige resultater, og til at etablere et stærkt og Forretningsdrevet HR partnerskab med ledelsen?

Din investering for Kursuspakke B med adgang til tre online HR kurser er kun 7000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

Her er nogle flere muligheder til dig

Har du brug for en sparringspartner? Hvis du foretrækker at have en personlig sparringspartner ved din side i et individuelt udviklingsforløb,så er HR Business Partner mentorforløbet i tæt parløb med mig, måske noget for dig.

Klik her og læs om HR Business Partner mentorforløbet

. Er du på udkig efter et fælles udviklingsforløb for HR Business Partner team?

Klik her, og læs om fælles udviklingsforløb for HR Business Partner teamet

. Du kan også læse om Kursuspakke A for alle i HR og om Kursuspakke C for HR Chef.

 • Thomass Christensen, HR-Partner/konsulent, Dagrofa
  Jeg har længe gået i konsulent rollen og overvejet, hvad jeg selv kunne gøre for at komme tættere på rollen som HRBP. Med online udviklingsforløbet har jeg fået stort udbytte gennem refleksioner om, hvor tæt er jeg på forretningen ift. strategier og HR tiltag, og hvordan jeg tilgår lederne med forståelse af hvad, der rører sig hos den enkelte (vigtig læring). Vi kan komme med masser af HR tiltag og intentioner, som er 100% gode, men måske er det noget andet, forretningen har brug for. Jeg kan godt lige din måde at formidle dine pointer og budskaber. Og så er det et kæmpe plus, at lydfiler fra kurset kan downloades, så jeg kan lytte til materialet i bilen. Jeg er blevet endnu skarpere på hvad, der skal til for, at jeg lykkes med min HR rolle, så jeg bidrage med sparring til lederne til at blive den bedste udgave af sig selv i forhold til forretningens mål. Jeg vil anbefale Gitte’s online kursus til alle HR professionelle, uanset om det er en BP eller en koordinator. Forståelse for at det handler om forretningen, er så helt essentielt vigtigt, at alle HR professionelle skal være 100% klar over, hvad deres rolle og bidrag er.
  Thomass Christensen, HR-Partner/konsulent, Dagrofa

Vil du som HR Business Partner skabe resultater i virksomheden og stå stærkere i samarbejdet med ledelsen?

.

Selvfølgelig vil du det! Og du gør det måske også allerede rigtig godt.

.

Uanset om du er HR Business Partner, HR Partner, HR Udviklingskonsulent, eller du er i en anden HR-rolle, hvor du arbejder tæt sammen med top- og linjeledelse, har du brug for et solidt samspil med lederne i forretningen – som en stærk og resultatskabende bidragsyder.

Du er måske allerede en super dygtig og ambitiøs HR professionel, men du ved også godt, at det er vigtigt at holde dig skarp, og at du derfor har brug for løbende udvikling.

Samtidig har du drøntravlt, fordi du arbejder målrettet med at optimere virksomhedens organisatoriske performance, som skal sikre forretningens resultater og fremdrift.

Med denne kursuspakke kan du pleje din Forretningsdrevet HR udvikling lige præcis, når det passer dig - og når du har brug for et ekstra boost eller redskaber til at få styr på udfordringer i samspillet med forretningen.

Se videoen, som viser hvordan HR Business Partner udviklingspakken er bygget op - med forslag til, hvordan du kan gribe dit Forretningsdrevet HR udviklingsforløb an.

 • Charlotte Laurberg Jensen, CVP HR Business Partner, PSQ People & Communication, Novo Nordisk
  Vi er et relativt erfarent HR-Partner-team, og kurset har bidraget til mange gode diskussioner om, hvordan vi kan styrke os yderligere i HR Partner rollen og tilføre forretningen mere værdi. Gitte arbejder med et ”udefra-og-ind-perspektiv”, hvor man lader forretningsagenda og udfordringer styre, hvilke HR-leverancer der tilbydes. Et tankesæt som vi i mit team blev meget grebet af at efterleve. Mit indtryk er, at man får størst udbytte ud af kurset, hvis man tager det som team, så man netop får de gode diskussioner om rollen. Men der er absolut også værdifuld input, hvis man tager det som individ. Hvert kapitel understøttes af gode refleksionsark, så man som kursist har mulighed for at arbejde videre med Gittes input og omsætte det i praksis. At Gitte både har arbejdet som linjeleder og som HR chef betyder, at det er meget brugbare og konkrete anvisninger , der gives til, hvordan man kan styrke sig i rollen. Herudover har vi oplevet, at Gitte har været meget tilgængelig i fht at vi kunne få det optimale ud af kurset. Jeg kan absolut varmt anbefale kurset.
  Charlotte Laurberg Jensen, CVP HR Business Partner, PSQ People & Communication, Novo Nordisk

Når du deltager på online HR Kursuspakke B, lærer du blandt andet om:

 • Principperne i det Perfekte Partnerskab og grundlæggende Forretningsdrevet HR

  På de to grundlæggende HR Kurser 1+2, lærer du om, hvordan det perfekte partnerskab handler om at etablere et effektivt og gensidigt parløb mellem HR og forretningen. Du lærer også om de grundlæggende principper i Forretningsdrevet HR som en tilgang til HR arbejdet, hvor du tager afsæt i virksomhedens behov og aktuelle situation, i dit samspil med organisationen og i din måde at levere HR løsningen på.

 • HR (Business) Partner rollens udvikling og mange former

  Når vi taler om HR som forretningens partner, kommer vi ikke udenom, at selve jobrollen som HR Partner findes i mange forskellige variationer fra virksomhed til virksomhed – og at rollen er i stadig udvikling. Vi ser på typisk fordeling af fokus og roller for HR konsulenter og HR Partnere, og vi kommer rundt om typiske faldgruber for HR – med betydning for dig som HR Partner. Vi ser på udvikling af HR (Business) Partner rollen gennem tiden og på betydningen af at være strategisk og resultatskabende HR Business Partner.

 • Din indsats som knivskarp og resultatskabende HR Business Partner i forretningen

  Vi ser på, hvordan du bliver endnu skarpere til at skabe en værdiskabende sammenhæng mellem de ydelser, tiltag, processer og programmer, som du og HR kommer med til forretningsenhederne. Du får fyldt din Forretningsdrevet HR værktøjskasse med redskaber til at forstå og arbejde med virksomhedens forretning, strategi og kritiske nøgletal. Du får inspiration til at udarbejde en business case for større projekter og til at præsentere dine projektforslag. Du får også forskellige spørgerammer til at stille de rigtige spørgsmål i forretningen - og til hvordan du klogt bruger de svar, du får.

 • Hvordan du opbygger et gensidigt makkerskab med top- og linjeledelse

  Vi ser på faktorer, der spiller ind, for at du (og resten af HR) kan have et effektivt og gensidigt samarbejde med linjeledelsen. Vi ser på dig og din integritet, og på hvordan det starter med dig, og hvordan du trives i din rolle som HR Business Partner og i dit samspil med linjelederne. Det handler blandt andet om modet til at holde fast i dig selv. Jeg giver dig hudløst ærlige læringspunkter på godt og på ondt i håb om, at du undgår at gå ud over dine egne grænser, som jeg har prøvet, da jeg var HR ansvarlig. Vi ser på ideen om komplementær handlekraft mellem HR og forretningen, og hvordan du får eller fastholder en plads som ligeværdig spiller på holdet. Du får redskaber til, hvordan du bruger dine kræfter klogest, ift hvordan du bidrager til lederne og til virksomheden.

 • Hvad vil du gerne stå for som HR Business Partner? Hvilke resultater vil du skabe?

  Du kan kalibrere dig selv op imod hvilke personlige kvaliteter og faglige kompetencer, der kendetegner en succesfuld HR Business Partner. Du får også en grundig gennemgang af fremtidens nødvendige HR kompetencer, som forventes af effektive HR professionelle. Hvilken positionering vil du have? Hvad er din HR ambition for din HR rolle, og hvordan kan du bruge din HR ambition i din nuværende position eller til at understøtte den videre udvikling af din HR rolle.

Deltag på HR Business Partner kurset og få online adgang til en
solid Forretningsdrevet HR værktøjskasse fyldt med gennemtestede redskaber til at
levere resultater i forretningen i godt og tæt samspil med top- og linjeledere.

Din investering for Kursuspakke B med adgang til tre online HR kurser er kun 7000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

Dette lær-det-selv HR kursus vil gøre forskellen mellem dig som HR Business Partner og andre HR professionelle, der godt nok har en solid HR faglighed, men som bare ikke altid bliver bragt klogt nok i spil til at skabe forretningsmæssige resultater.

 • HR Business Partner team i Dansk Bank, Charlotte Thorsen, Charlotte Hove og Gladys Røddik
  Online kurset har givet os en masse inspiration og refleksion i vores tilgang til at blive en endnu bedre forretningsdrevet HR Business Partner med et udefra og ind perspektiv og samtidig øget vores fokus på dialogen om resultatskabende HR leverancer koblet til vores forretningsområders strategi. De nye indsigter og redskaber fra e-learning modulerne har givet os nogle gode muligheder for at italesætte og diskutere, hvordan vi kan forbedre koblingen mellem HR og forretningen samt øge vores evne til at indgå i en tættere dialog med lederne om forretningens mål og planer og HR som værdifuld bidragsyder hertil. Det har i høj grad givet os nogle gode redskaber og indspark til at booste vores rolle til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner.
  HR Business Partner team i Dansk Bank, Charlotte Thorsen, Charlotte Hove og Gladys Røddik

Vil du også have gode redskaber og indspark til at booste din rolle til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner?

Din investering for Kursuspakke B med adgang til tre online HR kurser er kun 7000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

Alt dette får du for din investering i online HR Kursuspakken

- lige så snart du logger ind:

 • Adgang til en lækker online læringsplatform i et lukket miljø

  Du modtager en velkomstmail og en mail med dit personlige log-in til kurset, så du kan komme i gang med det samme. Hvis noget driller undervejs, tager du bare fat i mig, så hjælper jeg dig, så hurtigt jeg kan.

 • Videoer med læring & instruktion

  På 26 videoer deler jeg - hudløst ærlig og uden filter - observationer og læringspunkter - på godt og ondt - fra min Forretningsdrevet HR rejse sammen med masser af kundecases - som jeg giver videre til dig til inspiration og relevant implementering i din kontekst. Du får også præsenteret nogle af de sejeste øvelser, som har skabt udvikling og resultater for hundredvis af HR professionelle, som jeg har arbejdet med siden 2007.

 • Lydfiler, så du kan lytte & lære, når du er på farten

  Del 1 og del 2 i Formlen for Forretningsdrevet HR + Perfekt Partnerskab giver dig 14 timers læring, du kan lytte til med opdaterede kommentarer, og stærkt suppleret med tilhørende artikler, materiale og øvelser til refleksion og implementering. Du kan downloade lydfiler - også fra videoerne - på din smartphone, så du kan lytte og lære, mens du er på farten. Og du kan lytte til Forretningsdrevet HR læring igen og igen. Du får vejledning til at få det hele til at spiller. Alle lydfiler er dine for altid.

 • Refleksions- og arbejdsark til at sikre forankring af din læring

  Når du lander ved din base igen, kan du let samle op på det, du har hørt med online adgang til supplerende materiale og arbejdsark, så du kan samle dine refleksioner til videre handling. Udførlige arbejdspapirer, tjeklister, vejledninger og anvisninger til hvert eneste modul. Lige til at downloade og printe ud. Alle downloads er dine for altid.

 • Frihed til at blive dygtigere i din HR rolle, når og hvor det passer dig.

  På din computer. På din smartphone. På din tablet. På din yndlingsplads - hjemme, på arbejdet eller på farten. Du skal bare have internetadgang. Med et online HR kursus har du frihed til at lære, når det passer ind i dine øvrige planer. Uden at gå glip af andre vigtige opgaver eller gøremål.

 • Acceleration af din Forretningsdrevet HR udvikling

  Med afsæt i dine ambitioner og udfordringer, i din HR rolle og dit udgangspunkt, vil du accelerere din HR udvikling og få suppleret din HR faglighed med et solidt Forretningsdrevet HR fundament. DET LOVER JEG DIG - hvis du altså implementerer de råd og redskaber, du får på online HR kurserne. Du hører fra mig undervejs, så jeg kan hjælpe dig med at holde fokus på dit udviklingsforløb – hvis du altså får brug det.

 • Adgang til solid værktøjskasse, som er opbygget og forfinet gennem mere end 30 års erhvervserfaring i krydsfeltet mellem HR, ledelse og forretning

  Du får råd og redskaber til at praktisere Forretningsdrevet HR, baseret på mere end 30 års erhvervserfaring som linjeleder i Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og TV2 og Forretningsdrevet HR Rådgiver i store private og offentlige virksomheder i hele landet. Men du får også personlige indsigter, erfaringer og greb til at passe på dig selv og til at indgå i stærkt partnerskab med top- og linjeledelse.

 • Kursusbevis med tilbud om kvalificerende samtale

  Når du er ved at være igennem dit online udviklingsforløb, modtager du et sæt kvalificerende spørgsmål, som du kan svare på skriftligt og sende til mig. Herefter får du tilbud om en kvalificerende opfølgningssamtale, hvor du bliver udfordret og får sparring baseret på dine svar. Du får tilsendt kursusbevis, når dit udviklingsforløb slutter - uanset om du vælger at tage imod den kvalificerende samtale.

Har du generelle spørgsmål om online HR kurset, eller har du brug for

at vide mere om din online guide, Gitte Mandrup, så klik her:

 

Jeg har spørgsmål og vil gerne vide noget om Gitte Mandrup

Jeg behøver ikke at vide mere.
Lad mig få adgang til hele molevitten med det samme!

Din investering for Kursuspakke B med adgang til tre online HR kurser er kun 7000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang
 • BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR PARTNER, EWII
  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Gittes Online HR kursus. Sitet er en sand guldgrube af både inspiration og også provokation. Provokation på den gode måde! Gitte har på sitet en god kombination af egne og andres artikler, arbejdsark og videoklip. Dette tilsammen inspirerer mig til at se min egen arbejdsstil efter i sømmene og resulterer i, at min organisation får en relevant og værdiskabende HR-ydelse.
  BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR PARTNER, EWII

Velkommen til Online HR BUSINESS BOOST @ Gitte Mandrup

Vi ses derinde!

Mange hilsner
Gitte

Gitte Mandrup HR Business Partner Online HR kursus