HR Chefens guide & værktøjskasse til Forretningsdrevet HR funktion

Udviklingsforløbet giver dig adgang til trin-for-trin processer og konkrete redskaber til

 • udvikling af virksomhedens HR strategi
 • udvikling af virksomhedens HR funktion
 • udvikling af dit HR team
 • din egen udvikling som HR leder


Kursuspakke C gi'r dig adgang til:

HR Kursus 1: Perfekt Partnerskab som lydbog & online HR kursus

HR Kursus 2: Grundlæggende Forretningsdrevet HR principper

HR Kursus 3: Forretningsdrevet HR Business Partner

HR Kursus 4: Forretningsdrevet HR Chef

Du får også adgang til min helt nye bog Formlen for Forretningsdrevet HR som, du kan lytte til, når du er på farten.

Med adgang til dette udviklingsforløb får du:

 • En komplet drejebog til at gennemføre HR transformation, udvikling af en Forretningsdrevet HR funktion og et stærkt HR team, der leverer resultater til virksomhedens forretning.

 • Den Forretningsdrevet HR guide, håndbog og det opslagsværk, som jeg selv ville ønske, jeg havde haft, der jeg stod i spidsen for HR på Det Kongelige Teater og TV2.

 • Min gennemtestede metode til at udvikle virksomhedens HR funktion og dit HR team, som jeg har anvendt som Forretningsdrevet HR Rådgiver & Træner i en række private og offentlige virksomheder de sidste 10 år.

 • Mine bedste Forretningsdrevet HR greb & sejeste øvelser for HR Business Partnere, som du kan bruge til dit team – og med stor sandsynlige også til dig selv som leder for virksomhedens HR indsats.

Du får også:

 • 23 træningsmoduler fordelt over 68 lektioner med beskrivende teori baseret på praksis og cases
 • 18 timers lydfiler (du kan downloade til din smartphone og lytte til, når du er på farten)
 • Godt 8 timers video fordelt på 28 videoer (som du også kan lytte til, når du er på farten)
 • 4 interviews med spændende HR profiler
 • Arbejdsark & tjeklister med spørgsmål, der hjælper din refleksion, implementering & forankring
 • Masser af ekstra materiale med relateret teori & nyttige modeller samt artikler og links til materiale fra eksperter og trendsættere
 • Løbende opdatering af materiale og inspirationsartikler
 • Adgang til mig, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp til materialet
 • Kursusbevis med valgfrit tilbud on kvalificerende opgaveløsning og opfølgende samtale

Klik her, hvis du vil have et kig ind til, hvordan forløbet er opbygget på den lukkede platform.

Gennem forløbet får du "Hvordan går det?", som mails & telefonopkald fra mig – for at hjælpe dig med at holde fokus på det udviklingsforløb, du vil gennemføre for dig selv som HR leder, for dit HR team og for virksomhedens HR funktion.

Virksomhedens investering i dig som HR Chef og i HR funktionen, med Kursuspakke C med 24 måneders adgang til udviklingsforløb og drejebog til udvikling af HR er 10.000 kr ex moms. 


 

 NYT FLEKSIBELT UDVIKLINGSFORLØB

 

Inden du læser videre på siden her, synes jeg du skal tjekke et helt nyt forløb, hvor du selv kan sammensætte dit udviklingsforløb, som du har lyst til.

Opbyg dit eget individuelle Forretningsdrevet HR udviklingsforløb med stor fleksibilitet og mulighed for netværk og sparring med mig og andre HR Business Partnere, HR-udviklingskonsulenter og HR Chefer.

Du får adgang til ALT materiale i ALLE mine udviklingsforløb + netværk + mulighed for sparring og workshops.

Brug forløbet til at forstærke dit HR-lederskab, eller til at planlægge og gennemføre et udviklingsforløb for HR-teamet til at indgå i et stærkt Forretningsdrevet HR makkerskab med virksomhedens forretningsenheder.

 

Se hvordan du kan sammensætte dit eget udviklingsforløb som det passer dig

Skal vi tale sammen?

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Lad os tale sammen, hvis du har spørgsmål eller har brug for afklaring, inden du bestemmer dig.

Du er er velkommen til at booke en tid til gratis sparring på de udfordringer og ambitioner, du har i rollen som HR Chef, for dit HR hold og for virksomhedens HR funktion.

Du kan også booke en tid til en demo med kig ind til online udviklingsforløbet, så du kan se form, indhold og omfang af det materiale, jeg har samlet til dig.

Book din tid nu til sparring eller demo

.

Se her, inden du læser videre...

Hvis du ikke er helt til gør-det-selv udvikling af dit HR team, så er her et par muligheder for at gør-det-sammen med mig, som din rådgiver, sparringspartner eller facilitator.

NB!

Selvom du foretrækker gør-det-selv, hjælper jeg dig gerne i gang via en snak i telefonen, hvis du har lyst til det.

Ved gør-det-selv udviklingsforløb hos mig, behøver det nemlig hverken et være ensomt eller upersonligt. Jeg tjekker løbende op på, om du er godt i gang. Og så er jeg lige her, hvis du har brug for mig undervejs!

.

Kunne du tænke dig en sparringspartner til din gør-det-selv udviklingproces for HR teamet?

Hvis du foretrækker at have en personlig sparringspartner ved din side i et individuelt sparrings- og rådgivningsforløb, så er HR Chef Sparringsforløbet i tæt parløb med mig den helt rette løsning for dig.

Klik her og læs om HR Chef Sparringsforløbet .

 

Er du på udkig efter et fælles udviklingsforløb for dit HR team?

Lad os tale sammen, hvis du at gennemføre et fælles Forretningsdrevet HR faglig udviklingsforløb for et samlet HR Business Partner team eller HR team.

Sammen finder vi en løsning, der passer til HR teamets udgangspunkt og ønskede mål - både ift virksomhedslicens med adgang til hele teamet, og ift hvordan du evt ønsker, at jeg skal indgå som rådgiver, sparringspartner, inspirator, indpisker og facilitator undervejs i det fælles udviklingsforløb.

Klik her, og læs om fælles udviklingsforløb for HR Business Partner teamet

 .

Du skal bare blive på siden her og læse videre, hvis du vil vide mere om

HR Chefens guide & værktøjskasse til Forretningsdrevet HR funktion.

Ja tak, giv mig adgang til HR Chefens guide & værktøjskasse med trin-for-trin processer til udvikling af HR i virksomheden

Din investering for Kursuspakke C med adgang til fire online HR kurser er 10.000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

Som HR Chef skal du med overblik og overskud

kunne spille på virksomhedens forskellige baner.

 

Som HR chef skal du sikre, at du og dit HR team er skarpe på drift og udvikling af HR porteføljen til at imødekomme virksomhedens forretningsmæssige udfordringer.

Det betyder, at du skal sikre

 • at HR funktionen er på forkant med virksomhedens udvikling
 • at HR leverancerne er pålidelige og i den nødvendige kvalitet
 • at den fulde HR kapacitet foldes ud i HR teamet, så HR bidrager og leverer optimalt
 • udvikling og fastholdelse af HR talenter
 • at dit samspil med øverste ledelse og andre vigtige interessenter fungerer godt

Denne kursuspakke giver dig trin-for-trin processer til at håndtere ovenstående indsatsområder, med afsæt i en stærk positionering af HR som Forretningsdrevet HR funktion og udvikling af et kompetent HR team.

 • SØREN JUHL RANTORP, DIRECTOR HR & BUSINESS PROCESS EXCELLENCE
  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Gittes Mandrup flere gange, og hver gang bliver jeg klogere på det at drive forretningsdrevet HR, både på det personlige plan og det at flytte en hel HR organisation i den rigtige retning. Det er ikke en let øvelse, men det giver bare så meget igen, når man først er kommet i gang. Gittes online HR kursus giver stor værdi for dem, der gerne vil flytte sig selv og sin HR organisation til at tænke forretning og kunder, så HR bliver en troværdig og værdiskabende funktion for hele virksomheden. Det er vigtigt at tage sig tiden til at arbejde med refleksion spørgsmålene og handlingsplanerne, da det er her, din viden kan samles, og du kan eksekvere forretningsdrevet HR – også for resten af din afdeling. God fornøjelse – du vil ikke fortryde det – ej heller resten af din organisation.
  SØREN JUHL RANTORP, DIRECTOR HR & BUSINESS PROCESS EXCELLENCE

Når du deltager på online HR Kursuspakke C, lærer du blandt andet om:

 • Principperne i det Perfekte Partnerskab og grundlæggende Forretningsdrevet HR

  På de to grundlæggende HR Kurser 1+2, lærer du om, hvordan det perfekte partnerskab handler om at etablere et effektivt og gensidigt parløb mellem HR og forretningen. Du lærer også om de grundlæggende principper i Forretningsdrevet HR som en tilgang til HR arbejdet, hvor du tager afsæt i virksomhedens behov og aktuelle situation, i dit samspil med organisationen og i din måde at levere HR løsningen på.

 • Adfærd og forretningsevne for HR som resultatskabende partner i og med forretningen

  På HR kursus 3 får du redskaber til, hvordan du og dit HR team bliver skarpere til at skabe en værdiskabende sammenhæng mellem de ydelser, tiltag, processer og programmer, som HR kommer med til virksomheden og dens forretningsenheder. Du får fyldt din Forretningsdrevet HR værktøjskasse med redskaber til at forstå og arbejde med virksomhedens forretning, strategi og kritiske nøgletal. Du får inspiration til at udarbejde en business case for større projekter og til at præsentere dine projektforslag. Du får også forskellige spørgerammer, så du og dit HR team kan stille de rigtige spørgsmål i forretningen - og hvordan I klogt bruger de svar, I får.

 • Virksomhedens HR indsatser med afsæt i behov for organisatorisk performance

  Vi ser på HR leverancer, HR strategi, retning og rammer for HR funktionen. Uanset, hvilke udfordringer, potentiale eller muligheder, vi vil arbejde med internt i HR, så skal virksomhedens nødvendige HR indsats i organisationen altid være omdrejningspunktet for HR’s prioriteringer; dvs den Forretningsdrevet HR indsats, som skal sikre organisatorisk performance, der er nødvendig for virksomhedens drift og fremdrift. Vi kommer rundt om betydningen af virksomhedens HR indsats som drift og administration af faste HR processer og udarbejdelse af HR strategi, eller nærmere strategi for organisationen.

 • Elementer i et effektivt og Forretningsdrevet HR team

  Vi sætter fokus på dit HR team (som måske trænger til at blive opkvalificeret og spille bedre sammen). For HR’s interne kunder i organisation og linjeledelse er det i princippet ret ligegyldigt hvilke stillingsbetegnelser, HR har, og hvordan HR er organiseret. HR SKAL BARE VIRKE! For at de rette HR løsninger bliver leveret af HR professionelle med rette kompetencer – til tiden – gælder det om at bringe den samlede HR kapacitet i spil bedst muligt. Vi ser på udvikling af HR roller og HR kompetencer – inklusiv nødvendige personlige kvaliteter – og vi ser på, hvordan dit HR team bedst muligt spiller hinanden gode som et team (i stedet for at agere som en flok HR-individualister, der ikke bruger teamets samlede kapacitet optimalt).

 • Hvordan du og dit HR team opbygger et gensidigt makkerskab med top- og linjeledelse

  Vi ser på faktorer, der spiller ind, for at du og dit HR team kan have et effektivt og gensidigt samarbejde med linjeledelsen. Vi ser integritet, og på hvordan det starter med at den enkelte trives sin HR rolle og i samspillet med lederne i forretningen. Det handler blandt andet om modet til at holde fast i sig selv. Jeg giver hudløst ærlige læringspunkter på godt og på ondt i håb om, at du undgår at gå ud over dine egne grænser, som jeg har prøvet, da jeg var HR ansvarlig. Vi ser på ideen om komplementær handlekraft mellem HR og forretningen, og hvordan du og dit HR team får eller fastholder en plads som ligeværdig spiller på holdet. Du får redskaber til, hvordan du og dit HR team bruger jeres kræfter klogest, ift hvordan I bidrager til lederne og til virksomheden.

 • Trin-for-trin drejebog til udviklingsproces for virksomhedens HR funktion i sin helhed

  Vi starter med at se på business casen for udvikling af HR. Hvorfor er det nødvendigt at udvikle HR funktionen, og hvilken effekt skal det have for virksomheden. Vi gennemgår en case for en virksomhed, der vil re-strukturere HR afdelingen. Du får en udførlig drejebog for at arbejde med fælles mindset i HR og udvikling af virksomhedens HR ambition med tilhørende funktionsbeskrivelse. Herefter ser vi på vigtigheden af ledelsen buy-in til udviklingen af HR. Vi ser også på behovet for nye kompetencer, træning, kvalificering, implementering og forankring for, at HR transformationsprocessen skal lykkes. Det hele følges op af overvejelser omkring kommunikation og positionering af HR.

 • Dig i rollen som HR leder og spiller sammen med øverste ledelse

  Du får indspark til kalibrering af dig selv i rollen som HR Chef ift kendetegn for en stærk og en for en svag HR Chef. Vi ser på din rolle som HR leder, dvs dit HR lederskab med en HR faglig indfaldsvinkel og dit lederskab for dine medarbejdere. Hvorfor skulle dine medarbejdere have lyst til at have dig som leder? Vi ser også på din rolle som virksomhedens HR ansvarlig og som spiller i øverste ledelse (uanset om du er med i toplederteamet eller ej). Hvad vil du stå for og kendes for som HR Chef?

Wauw, nu forstår jeg, hvorfor kursuspakken hedder
HR Chefens guide & værktøjskasse til Forretningsdrevet HR funktion.
Lad mig få adgang til det hele med det samme!

Din investering for Kursuspakke C med adgang til fire online HR kurser er 10.000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

I HR kurset kommer vi ind på de udfordringer, jeg taler om i denne video.

 

Kan du mon genkende nogle af disse udfordringer i din HR Chef rolle?

 • Jeg synes, at det har været nogle meget inspirerende moduler, hvor jeg har brugt tiden på at læse gyldne greb og artiklerne, og derigennem fået megen inspiration til vores videre arbejde med forretningen. Din forretningsmæssige tilgang til HR er meget i tråd med den måde vi driver HR på i dag, og som vi ønsker at blive endnu bedre til i fremtiden. For mig er det vigtigt med brugbare og konkrete værktøjer, der ret hurtigt kan tilpasses virksomheden og bruges i praksis.
  KARINA KVIESGÅRD HOUNISEN, SENIOR MANAGER HR, FÆRCH PLAST A/S

Du kan bruge online kurset som en drejebog til review af virksomhedens HR funktion

Som HR chef og HR leder har du et vågent øje for, at du og dit HR team holder jer skarpe på retningen for virksomhedens samlede HR indsats – så I hele tiden udvikler jer for at kunne imødekomme de forretningsmæssige udfordringer på kort og lang sigt.

Du kan bruge materialet i online HR kurset for HR Chefer som en drejebog til gennemføre et review på virksomhedens HR funktion, HR’s rolle og HR’s samspil med forretningen.

God ide med et review af HR funktionen – den drejebog vil jeg gerne have fingrene i sammen med den solide Forretningsdrevet HR værktøjskasse
til at udvikle mit HR team.

Din investering for Kursuspakke C med adgang til fire online HR kurser er 10.000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

Alt dette får du for din investering i online HR Kursuspakken

- lige så snart du logger ind:

 • Adgang til en lækker online læringsplatform i et lukket miljø

  Du modtager en velkomstmail og en mail med dit personlige log-in til kurset, så du kan komme i gang med det samme. Hvis noget driller undervejs, tager du bare fat i mig, så hjælper jeg dig, så hurtigt jeg kan.

 • Videoer med læring & instruktion

  På 28 videoer deler jeg - hudløst ærlig og uden filter - observationer og læringspunkter - på godt og ondt - fra min Forretningsdrevet HR rejse sammen med masser af kundecases - som jeg giver videre til dig til inspiration og relevant implementering i din kontekst. Du får præsenteret nogle af de sejeste øvelser, som har skabt udvikling og resultater for hundredvis af HR professionelle, som jeg har arbejdet med siden 2007. Du hører om mine egne ups & downs som HR ansvarlig og som rådgiver for HR Chefer, som jeg håber, du kan lære af. Du får også videoer med andre trendsettere og inspiratorer.

 • Lydfiler, så du kan lytte & lære, når du er på farten

  Formlen for Forretningsdrevet HR + Perfekt Partnerskab giver dig 18 timers læring, du kan lytte til med opdaterede kommentarer, og stærkt suppleret med tilhørende artikler, materiale og øvelser til refleksion og implementering. Du kan downloade lydfiler - også fra videoerne - på din smartphone, så du kan lytte og lære, mens du er på farten. Og du kan lytte til Forretningsdrevet HR læring igen og igen. Du får vejledning til at få det hele til at spiller. Alle lydfiler er dine for altid.

 • Proces- og arbejdsark til forankring af din egen læring og til udvikling af dit HR team

  Når du lander ved din base igen, kan du let samle op på det, du har hørt med online adgang til supplerende materiale og arbejdsark, så du kan samle dine refleksioner til videre handling. Udførlige arbejdspapirer, tjeklister, vejledninger og anvisninger til hvert eneste modul. Lige til at downloade og printe ud. Alle downloads er dine for altid.

 • Frihed til at blive inspireret og forberede udvikling af HR funktionen, når det passer dig.

  På din computer. På din smartphone. På din tablet. På din yndlingsplads - hjemme, på arbejdet eller på farten. Du skal bare have internetadgang. Med et online HR kursus har du frihed til at lære, når det passer ind i dine øvrige planer. Uden at gå glip af andre vigtige opgaver eller gøremål.

 • Acceleration af din egen og ikke mindst dit teams Forretningsdrevet HR udvikling

  Med afsæt i dine og virksomhedens HR ambitioner og udfordringer, i dit HR team, i din HR rolle og dit udgangspunkt, vil du accelerere såvel din egen som dit teams HR udvikling og få suppleret jeres HR faglighed med et solidt Forretningsdrevet HR fundament. DET LOVER JEG DIG - hvis du altså implementerer de råd og redskaber, du får på online HR kurserne. Du hører fra mig undervejs, så jeg kan hjælpe dig med at holde fokus på udviklingsprocessen – hvis du altså får brug det.

 • Adgang til solid værktøjskasse, som er opbygget og forfinet gennem mere end 30 års erhvervserfaring i krydsfeltet mellem HR, ledelse og forretning

  Du får råd og redskaber til at praktisere Forretningsdrevet HR, baseret på mere end 30 års erhvervserfaring som linjeleder i Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og TV2 og Forretningsdrevet HR Rådgiver i store private og offentlige virksomheder i hele landet. Men du får også personlige indsigter, erfaringer og greb til at passe på dig selv og til at indgå i stærkt partnerskab med top- og linjeledelse.

Har du generelle spørgsmål om online HR kurset, eller har du brug for

at vide mere om din online guide, Gitte Mandrup, så klik her:

 

Jeg har spørgsmål og vil gerne vide noget om Gitte Mandrup

Jeg behøver ikke at vide mere.
Lad mig få adgang til hele molevitten med det samme!

Din investering for Kursuspakke C med adgang til fire online HR kurser er 10.000 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

Velkommen til Online HR BUSINESS BOOST @ Gitte Mandrup

Vi ses derinde!

Mange hilsner
Gitte

 • Anne Marie Faurbye Kobbernagel, HR Partner, Forsvarsministeriets Personalestyrelse
  Vores møder med Gitte kombineret med hendes online forløb, hvor vi selv har kørt en række seancer med udgangspunkt i de relevante moduler, har givet os gode input i forhold til, hvordan vi kan arbejde endnu mere forretningsdrevet med vores HR-opgaver. Vores sparring med Gitte og onlineuddannelsen har været direkte anvendeligt i forhold til vores relationsmøder med de forskellige chefer på Forsvarsakademiet (FAK). Derudover har det også været gavnligt for den interne udvikling af os selv som team og givet os en større forståelse af vores HR rolle og udmøntningen af denne til gavn for FAK.
  Anne Marie Faurbye Kobbernagel, HR Partner, Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Gitte Mandrup HR Chef Online HR Kursus