Som medlem af HR Chef klubben bliver du tanket op on the fly,

så du holder dig flyvende som HR Chef sammen med dit HR-hold.

Hold dit HR-hold og dit HR-lederskab flyvende i hele 2019 med et HR Chef Klub medlemskab.

.

Det fælles faglige omdrejningspunkt for medlemmerne af HR Chef klubben er

et Forretningsdrevet HR Chef udviklingsforløb om HR lederskab,

HR strategi & udvikling af en strategisk og forretningsunderstøttende HR afdeling.

  • Som medlem af HR Chef klubben bliver du "refueled in air" med kvalificeret indspark fra mig og de andre klubmedlemmer henover året på netop de udfordringer og ambitioner, du har som HR-leder.

HR Chef Klubben drives af Forretningsdrevet HR ekspert, Gitte Mandrup

Jeg brænder for at hjælpe danske HR-professionelle til at blive den resultatskabende samarbejdspartner, som virksomheden har brug for. Jeg har over 30 års erhvervserfaring som linjeleder på Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og HR Direktør på TV2. Oprindeligt er jeg uddannet kemiingeniør og executive MBA.

Som Forretningsdrevet HR Rådgiver har jeg hjulpet 100-vis af HR-professionelle i private og offentlige virksomheder med at opnå den rette synlighed og arbejde strategisk og forretningsunderstøttende med virksomhedens HR-opgaver.

Siden 2007 har jeg gjort mig umage med at være danske HR Chefers foretrukne sparringspartner.

Jeg er lige ud af posen, uden så mange dikkedarer. Du får med garanti en inspirator og sparringspartner, der ved, hvad jeg taler om. Jeg tør nemlig godt at stå ved, at jeg er en moden dame med meninger, der ynder at gøre det komplekse mere simpelt med en god portion sund fornuft.

Og så er jeg vildt optaget af, at du og de andre deltagere får mest muligt ud af at være med i HR Chef Klubben. Derfor lover jeg dig så stor opmærksomhed gennem dit medlemskab, som du orker at modtage.